UNIPRO LAPTIMERS

Følg linken for en fullstendig oversikt over UNIPRO utstyr, her kan man laste ned Software oppdateringer og analyser program….. http://uniprolaptimer.com/.

UNIPRO laptimers er verdensledende produsent av dataloggingsutstyr.

UNIPRO blir produsert i Danmark og er kjent for sin gode holdbarhet og nøyaktige data avlesninger.

UNIPRO modellene 5004 og 6003 er de klart mestsellende laptimer modellene på markedet.

graphic200

 

G-Sensor:

Den nye G-sensoren er nå klar til levering. Etter årevis med utvikling, oppdateringer og fininnstillinger er den nå endelig klar for levering. Resultatet av dette meget tidkrevende arbeidet er den mest presise G-sensoren på markedet. G-sensoren kan kun brukes på Laptimer modellene med AUX inngang…. 6002-6003-7002-7003. Har man en eldre utgave av disse modellene må man oppdatere software`n i Laptimeren, denne softwaren og hvordan man oppdaterer laptimeren er meget enkelt. (Man må ha senest V1,45) Instruksjon finner man på http://uniprolaptimer.com/ 

Her et eksempel på hvordan fremvisningen i Analyser programmet blir ved bruk av G-sensor.

pcanalyser185

 

 Power Valve Sensor:

Skrus på lokket på Eksosventilen. Måler åpningen av eksosventilen i Prosent…. Man får dermed en enkel visning på hvordan justeringen av eksosventilen er i forhold til de forskjellige baner.

Mariano hos Birel Motorsport er svært begeistret for denne PV-funksjonen og tillegger den stor ære i forhold til de resultatene de har fått med IAME-motorer i teamet sitt.

Comments are closed.