Så var vi tilbake på Sørlandet igjen til fortsatt mye snø og lave temperaturer. Står i sterk kontrast til noen flotte treningsdager i South Garda med dagtemperaturer oppimot 15 grader. Turen startet litt slitsomt med først en sprukket skjøt i eksosanlegget på lastebilen som medførte MASSE bråk, deretter en vannlekkasje….Begge deler viste seg heldigvis å være bagateller som vi fikk fikset selv der nede. Første dagen startet med regn, men det var også endel monteringsarbeid så det ble ikke allverdens med kjøring. Deretter kom finværet som kulminerte med en fantastisk løpsdag på Søndagen hvor Thomas for første gang fikk kjøre KF-3 og kom inn på  15 plass av 24 deltakere. Marcus sleit med vonde ribbein og valgte å stå over løpet på Søndagen. I KZ-2 skulle Arne prøve seg, og det gikk helt fint bortsett fra vond nakke…..Det ble en grei 16 plass av 27 deltakere. Alt i alt noen flotte dager med massevis av kjøring. Noen fikk også tid til litt sightseeing i området, både på dagtid – men for enkelte også på kvelden…Vi fikk besøk av Gianluca Beggio som poserer sammen med gutta våre. Vi retter en stor takk til alle i følget vårt for det gode humør og positive innstilling hos den enkelte. Det samme gjelder for våre Italienske venner representert med Elena m/familie.

Følg linken for flere bilder fra turen:  South Garda 2011

Leave a Reply