Archive for the “Reportasjer” Category

Så var sesongen over for denne gang og vi takker alle førere og Supported teams for strålende innsats !! Terminlisten for -2014 er ennå ikke helt avklart, men den foreløpige ligger som beskrevet over. Vi gratulerer særlig Emil Antonsen med Norges første EM-tittel – sterkt !!

Transit

Comments No Comments »

Nå blir det høst og sesongens viktigste løp er avgjort. Det ble en fin avslutning for Marcus i klasse Yamaha med en 1 og en 2.plass i finalene i Vestlandsmesterskapet. Løpet ble avviklet på Klepp borte ved Stavanger. På høstløpet som gikk på Varna borte ved Moss, lå Thomas på en 2.plass ut fra start, men en tabbe sendte han av banen og han mistet mange plasseringer. Thomas kom til slutt i mål på en 4.plass i klasse Rotax. Søndagens løp var den såkalte 2-timern, hvor 2 førere deler på samme karten – så gjelder det å kjøre flest mulig runder. Her lå Thomas/Kris på en fin 2.plass, men så ryker batteriet og de faller nedover på listen – kjipt !! Det som gjenstår før snøen legger seg, er og få kjørt flest mulig runder på den lokale banen.

Comments No Comments »

Så var sesongens kanskje viktigste løp overstått – nemlig NM som avgjøres på en weekend. Vi hadde med 3 førere som vi kaller “våre” i den forstand at de har gått gradene hos oss. Vi vil gratulere Nikolai Stien med sin første NM tittel i klasse Rotax – og det kommer flere … Vi har jobba med Nikko i 5-6 år og etter ett par sølvmedaljer i NM, ble det toppen av pallen denne gang – og det velfortjent. Nikko var best fra Fredag til Søndag i ett knallsterkt felt. Thomas har utviklet seg voldsomt og han dundret inn til en flott 6. plass i Søndagens Rotax finale. Tore fikk en flott 2. plass i klasse KZ med nytt utstyr. Marcus fikk ikke noe ut av denne helga idet han slet med tekniske problemer. Det samme gjorde Sondre som hadde en “gjesteopptreden” i en Spirit kart. Vi vil takke alle involverte for gode resultater, og som alltid står Petter i bakgrunnen og lurer …

Comments No Comments »

Så var det endelig sommerferie !! men først skulle sommercupen gjennomføres. Denne gangen var det kun Tore som skulle delta, og da i klasse Yamaha ettersom det ikke ble kjørt i klasse KZ-2 (med gear) som han vanligvis kjører. Tore viste at han er i den “rette” enden, og fikk med seg en 2. plass både fra Kongsberg og Hønefoss. Grattis !! Neste store oppgaven er NM som går på Rudskogen  11-12 August og der starter både Marcus, Tore og Thomas. Vi gleder oss…

Comments No Comments »

Så var årets andre Norgescupløp unnagjort, og det i varierende værforhold. Det skiftet fra sol til monsunregn … Denne gang var det Tore og Thomas som skulle i ilden, og det gikk helt fint !! Tore var beskjeden fra starten av, men det ble tilslutt 2 hederlige 3. plasser i finalene i klasse KZ-2 (med gear). Thomas skulle ut å lufte Rotaxen, og i første heatet om Lørdagen, så ledet han helt til det kun var 1 runde igjen !! Heatet ble vunnet av klubbkameraten Nikolai Stien. I Søndagens finaler fikk Thomas en fin 4.plass og en 8.plass, som han ikke var helt fornøyd med. Nå er det litt sommerferie og neste løp er NM på Rudskogen i August.

Comments No Comments »

Det er hyggelig å gjenoppta samarbeidet med Dekkbørsen i Kr.Sand. Vi legger snart ut logo og link til hjemmesiden deres. Sjekk gjerne ut www.dekkborsen.no. Ellers har vi vært ute å kjørt igjen og denne gang var det borte på Andebu i Vestfold. Det var igjen Thomas som skulle i ilden og han leverte god og stabil kjøring som resulterte i en 5. plass. Vant gjorde Nikolai Stien, også han fra Kr.Sand så det er bare å gratulere !! Neste løpet er 23-24 Juni og det er 2. runde i Norgescupen.

Comments No Comments »

Så var alvoret igang, og vi gjestet Hønefoss og banen på Eggemoen denne helgen. Det var ca 130 førere til start og Søndagens finaler gikk i strålende vær. Denne gangen var det Marcus i klasse KF-3, Thomas i klasse Rotax og Tore i klasse KZ-2. Forventningene var som alltid på topp, og gutta var klare til å vise seg fram …. På søndagens warm-up dro Marcus til med 2. beste tiden, og hadde liksom vist at han er å regne med. Dessverre skulle det ikke bli slik i finalene, for etter 19 runder av 20, fikk han så store smerter i ryggen at han måtte bryte. Dette ble ikke bedre så han valgte å stå over den siste finalen og måtte reise slukøret hjem til Haugesund … Tore ble liggende med influensa lørdag ettermiddag og var helt ute av form. I første finalen ble det en 4. plass og i andre finalen en 5. plass. Dette var ikke helt som forventet, men vi regner med at Tore kommer sterkt tilbake når han er frisk igjen. I klasse Rotax viste Thomas imponerende kjøring. Dette er første sesongen for Thomas i denne klassen og allerede nå kan han følge med i teten. Det endte med 5. plass i første og 6. plass i andre finalen. Rundetidene hans var noen hundredeler fra de aller beste, så vi ser frem til neste løp for Thomas.

Comments No Comments »

5 Mai gikk 1.Runde i Vestlandsmesterskapet av stabelen i Haugesund.

Grunnet få deltakere i KF3 klassen som Marcus egentlig kjører, så stilte Marcus opp i Yamaha klassen med 15 deltakere. Her kvalet han inn til 4 plass, kun 1.tidel bak pole position ,så her var det tett!!

Marcus fullførte og 1.Heat på 4.plass, like bak tet trioen, og hadde dermed startposisjon 4 i første finale. Her avanserte han opp til en fin 2 plass ved målgang, noe som og gjorde at han startet i første rekke i den andre og avgjørende finalen.Her fullførte Marcus den sterke kjøringen og kom i mål på en megen solid 2.plass. Dette gjør at Marcus nå ligger på en sammenlagt 2.plass etter 1 runde i Vestlandsmesterskapet.

Tore Valvik hadde og tatt turen til Haugesund, og stilte her i kongeklassen KZ2. Tore kvalet inn til 3.plass, kun hundredeler bak 1.plassen!!! Tore holdt 3 plassen i første heat og startet dermed 1.Finale fra 3. startposisjon. Her avanserte han inn til en fin 2.plass i mål, men i den siste og avgjørende finalen holdt ikke tempoet helt inn og Tore fullførte siste finalen på 3.plass. Sammenlagt ligger Tore nå på en sammenlagt 2.plass i Vestlandsmesterskapet.

Comments No Comments »

Vi skal ha bort en “haug” med saker som bare står og fyller opp, og vil derfor prøve en auksjon. Kom med bud på ett nytt Birel/Spirit SP-28 chassis (950 mm), ett nytt SP-32 chassis til Yamaha, Rotax, Production og KF-3. Ett tilnærmet nytt KZ chassis som kun er gått 2 løp, hvor det ene var høstløpet på Klepp med en 2.plass. Kan selges med en Vortex RVXX-One motor. Ellers masse smøremidler og deler til Birel/Spirit. Ring for info til Rune på 90 08 63 33, eller Kjetil på 97 65 35 90. Vi har også ett par race-telt, hvor det ene måler 6×4, og det andre 8×4 mtr.

Comments No Comments »

Så var sesongen endelig igang .., og det startet med ett “oppvarmingsløp” på Rudskogen motorbane i påsken. Her slo Tore til med å vinne tidkjøringen i KZ foran Emil Antonsen. I finalen byttet de plass og Emil vant foran Tore som fikk en hederlig 2.plass. Thomas har skiftet til klasse Rotax denne sesongen, og det ble en flott 3.plass i sesongens første løp. Dette gir grunn til optimisme de kommende løp, og vi gleder oss.

Comments No Comments »