Marcus Kidess Vant i helgen Vestlandsmesterskapet i Junior 60. img_6680

Marcus ledet VM sammenlagt før siste runde i Haugesund, han var dermed fast bestemt på å kjøre hjem tittelen på hjemmebanen sin.

Marcus kom inn på andre plass i første heat, og i første finale. Men Marcus ville vinne, og i siste å avgjørende finale kjørte han fra samtlige konkurrenter og vant overbevisende. Marcus kunne da og ta med seg hjem tittelen som VestlandsMester i Jr.60. Gratulerer, Veldig Bra!

Tore Valvik(15) Vestlandsmester i Gokart for andre år på rad! dsc_4369

Fjerde og siste runde og finale i VM (Vestlandsmesterskapet) i Gokart gikk i Haugesund lørdag.

Tore Valvik(15) fra Førde som kjører for det norske Spirit-teamet dominerte 100 kubikksklassen og var raskest under hele løpet, han vant poleposition, innledende og begge finaler.

Tittelen som Vestlandsmester var sikret etter første finalen på lørdagen, men det var ingen grunn til slakke på gassen og han dro i land seieren også i andre finale uten problem.

Skiftende værforhold gjorde at førerne i helgas løp fikk vist sine ferdigheter både på vått og tørt føre.