Da var endelig sesongen igang her hjemme i Norge. 

Tore skal som de fleste vet kjøre KZ2 i år, og startet årets sesong på Klepp utenfor Stavanger. Dette var første gang Tore fikk kjøre den nye karten sin, men han fant seg imponerende fort til rette med både girspaken å 4 hjulsbremsen, nå skal Tore kjøre mange treningsrunder framover for å få vekk noe rattrust, å få bygd på seg noen muskler. KZ `n var TUNG å kjøre i forhold til KF3`n :)

Vi kan og med glede meddele at Arne Klingsheim som ifjor kjørte Yamaha, i år skal kjøre sammen med oss i KZ2. Arne og familien har dratt til utlandet (Belgia, Nederland, Tyskland og Danmark) på påsketrening, vi gleder oss til de er tilbake med en rapport på hvordan de har hatt det.

Dette blir første sesong i KZ for både Tore og Arne, første del av sesongen blir dermed brukt til å lære. Men begge har stort potensiale og vi ser derfor for oss at begge kan og vil levere gode resulater allerede til sommeren.

Marcus og Stian fikk begge kjørt mange runder, 1 dag på tørrt føre og 1 dag på vått. Begge har fått en god start på sesongen med mange treningsrunder, på tross av det dårlige været som har vært. Vi gleder oss til fortsettelsen  og skal prøve å få inn så mye trening som mulig før første løp avvikles.

Leave a Reply