Det var 3 stk. SPIRIT førere som stilte til start til 1 runde i Vestlandsmesterskapet i Haugesund.

Stian Lunde i Yamaha,  Bjørn Fredrik Egeland og Tore Valvik i KZ2.

Dette var Stian sitt første løp i Yamaha, men viste konkurrenten ingen respekt å kjørte inn til en meget overbevisende seier. 

Dette var første løp for Bjørn Fredrik og Tore. Bjørn slet med noen tekniske problemer i begynnelsen av dagen, men fikk raskt gang i karten å kjørte seg inn på banen resten av dagen.

Tore hadde heller ikke kjørt i Haugesund med girkart før, og med kun få treningsrunder tidligere denne sesongen ble dette som et treningsløp for Tore. Dagen startet på vått føre, Tore lå da i 1 treningspass 2 sek. bak de beste på tidene, 2.treningspass var avstanden til de beste kortet ned til 1.sek. og på tidkjøringen lå Tore kun 0,5 sek. bak de beste. Dette holdt til en 3 plass totalt.

Til de 2 finalene hadde banen tørket opp, og Tore fikk da sitt første (kanskje andre?) møte med hvordan det er å kjøre girkart på Tørrt. Første finalen ble en opplevelse der karten flere ganger var på tur med Tore, Tore lærte uansett veldig mye i denne første finalen, og med litt ny energi innabords kjørte Tore veldig bra de første rundene og hang seg faktisk på lederne i andre Finale. Men han ble fort sliten og begynte å gjøre små feil som koster mye tid. Alt i alt så har han hatt en veldig fin utvikling med lite kjøring, så med litt mer muskler å kjøretrening fremover kommer Tore til å yppe seg mot de aller beste. 

Leave a Reply