Da var vi tilbake fra en regntung, men spennende helg på Eggemoen v/Hønefoss.

Med oss i Teltet hadde vi Marcus i KF3, Arne og Tore i KZ2.

Fredagen glimtet med Sol og varmt vær, og ettersom alle 3 har gått opp en klasse fra ifjor brukte vi de første treningspassene til å finne ut av dreving og kjøre oss inn på banen.

Når løpet skulle starte på Lørdagen hadde været skiftet om til vekslende vær mellom opphold og regnvær, typisk Gokart-vær der vi står med slicks i den ene hånda, og regndekk i den andre.

Etter 2 gode treninger på lørdags morgen, gjorde feil dekkvalg at Marcus hadde en skuffende tidkjøring og endte opp på 13 plass. 1.Heat gikk på vått føre, her kom Marcus litt tregt avgårde i starten men kjørte seg opp til en 10.plass og fikk logget noen gode rundetider. Med fullt regnoppsett på karten til andre heat skulle Marcus kjøre seg godt opp i feltet, men han fikk tidlig problemer med sikten da Visiret dugget igjen og han fullførte heatet et sykke ned i feltet.

Søndagens 2 Finaler gikk også på vått føre. Marcus startet langt bak i feltet, men fikk tidlig fart i karten og kjørte seg opp mange plasser, det skulle desverre ende i en kræsj i et siste forsøk på en frekk forbikjøring i siste sving før målplassering. Utgangspunktet for andre finale var dermed dårlig, Marcus kjørte seg her opp mange plasser og endte på en 10.plass i Mål. Plasseringen var ikke som ønsket, men Marcus viste at han kjører fort og hadde mange veldig tøffe og fine forbikjøringer.

Vi hadde og med oss Tore og Arne i KZ2.   Det var hele 22 stk.til start i KZ2, noe som gjorde at tidkjøringen måtte deles i 2 grupper. Tore fikk en sammenlagt 9 plass, og Arne en 17 plass på tidkjøringen, noe begge var greit fornøyd med. Tore hadde en snurring i første heat og havnet langt bak i feltet, mens Arne imponerte å kjørte seg strålende opp til en 11 plass. Til andre Heat hadde begge fått blod på tann og kjørte seg bra opp i feltet, Tore fullførte på en 6 plass, mens Arne kjempet seg inn til en 9 plass. Også her gikk Søndagens finaler på vått føre, og det var 2 innbitte førere som var klar til kamp. Tore startet et stykke bak i feltet til 1 finale, men kjørte veldig fort og hadde kommet seg opp på en 8 plass i mål, med bestetid kun 2 tidel bak bestetid i heatet, Veldig Bra! Også Arne imponerte med å holde høyt tempo også på søndagen, og kjørte inn til en fin 12 plass. Til andre finale var Tore klar til å avansere opp blant de fremste i feltet, men med en punktering på det ene hjulet, måtte Tore kaste inn håndkleet. Arne Imponerte virkelig i den siste finalen og kom i mål på en kanonsterk 8 plass, han er med dette på en sammenlagt 9 plass i Norgescupen, Veldig Bra!

Vi vil og bemerke å gratulere Marcus Wisløff med kjempefin kjøring i Cadetti. Dette var Marcus sitt førte løp noensinne, men han sparte ikke på kruttet og kjørte inn til andre tid på tidkjøringen, imponerende! Han kjørte fort og solid gjennom hele helgen og kom i mål på en 4 plass i første finale, Marcus måtte desverre bryte andre finale etter en kræsj med en konkurrent, men Marcus kan uansett være veldig fornøyd med kjempesterk kjøring hele helgen.

Oppsummert så hadde vi en fin helg med mye bra kjøring, alle førerne våres har mye kjøretrening foran seg, for å bli vant med de nye kartene og klassene de kjører i år.