Da var vi hjemme igjen etter en hektisk helg på Elverum. Vi ble møtt av et forrykende regnvær på fredagen, noe som resulterte i total oversvømmelse INNE i teltet. Været ble tatt med godt humør, men vått og surt var det.

Marcus og Thomas stilte til start i KF3, en klasse med 125ccm motor, elektrisk startmotor, slureclutch og min. vekt 145kg inkl.fører.

Løpet kunne ikke startet dårligere for Marcus sin del da han på tidkjøringen fikk tekniske problemer med clutchen, og måtte bryte uten å kunne sette en tid. For Thomas stemte det meget bedre på Tidkjøringen, han kjørte råbra og satte 6. bestetid.

Marcus måtte dermed kjempe seg fra bakerst i feltet i alle 3 heatene, og kom i mål på henholdsvis 2 stk. 9`ende plasser, og 1 stk. 11 plass. Dette var godt nok til at Marcus kunne starte på en 9 plass i Prefinalen. Thomas startet samtlige heat fra 6.posisjon, og kjørte kjempebra, han kom i mål på henholdsvis 4,6 og 13 plass grunnet en startkræsj. I prefinalen ble det desverre nok en smell for Thomas, og han fullførte lenger ned på resultatlista, Marcus avanserte videre i prefinalen og fullførte på en fin 5 plass. Til finalen gikk det ikke helt som vi hadde håpet, Thomas var involvert i litt mer klabb og babb, og fikk en luke til de fremfor seg som han aldri helt klarte å kjøre inn, han endte til slutt på en 11.plass. Marcus manglet og noe fart i finalen og kom i mål på en 7 plass.

I KZ2, klassen med 125ccm motor, 6.gir og bremser på alle 4 hjulene, stilte Arne og Tore til start. Begge kjørte styggfort på tidkjøingen der Tore satte 2.bestetid, mens Arne kjørte inn til 6.bestetid. Begge fulgte opp med strålende kjøring i heatene der Tore fikk startposisjon 3 til prefinalen, mens Arne startet et par plasser bak. Prefinalen endte desverre allerede i første sving for Arne, da han var involvert i en kræsj og fikk bøyd en hel masse greier i styringen på karten sin. Tore fullførte prefinalen med stil og kom i mål på 3 plass. Desverre skulle og Tore være involvert i en smell i finalen, og endte nede på 8 plass, Arne kjørte en bra finale og avansert fra sisteplass til 9 plass i mål.

Alt i alt fikk vi ikke med oss hjem resultatene vi hadde håpet på, men samtlige viste solid kjøring hele helgen, der Tore nok en gang viste at han har stabilisert seg helt i toppen i KZ klassen, Arne viste enorm fremgang i kjøringen, mens KF3 guttene og viser at de blir å regne med ut sesongen.

Til slutt vil vi og bemerke og gratulere Markus Wisløff med kjempefin kjøring og en solid 6.plass i sitt første løp noensinne i Jr.60 klassen. Marcus har i år kjørt i Cadetti klassen, hvor han er med helt i toppen, men viste konkurrentene ingen respekt da han kjørte i Jr.60 på NM.