Så var vi hjemme igjen etter nok ett løp i monsunliknende regn !! Utstyret, teltene og lastebilen trenger en skikkelig rengjøring etter gjørmebadet i helga. Resultatene derimot ble meget bra med Tore på 2. plass i KZ, og Thomas på en flott 3. plass i KF-3.

Marcus kjørte bra på lørdagens innledende runder og hadde startspor.4 til Søndagens første finale. Men allerede på søndagens Warm Up fikk Marcus motorproblemer, det måtte i all hast byttes til reservemotoren, men heller ikke denne ville starte. Etter endel feilsøking viste det seg at det var magneten til spolen som var ødelagt, med ny magnet startet motoren og Marcus rakk akkurat å komme seg opp på startoppstillingen til Første finale, desverre var det helt feil tenning- og forgasserinnstillinger på reservemotoren og Marcus måtte bryte første finale etter få runder! Til andre finale var motoren justert inn og Marcus avanserte her fra sisteplass til en fin 5.plass i mål.

Thomas hadde helt motsatt løpsutvikling av det Marcus hadde. Thomas fikk det ikke til å gå helt fort nok på Lørdagen, men han kjørte desto fortere på søndagen. Thomas avanserte fra bak i feltet til en bra 5. plass i første finale, mens han i andre finale bare kjørte enda fortere og avanserte videre opp til en knallsterk 3.plass i mål. Veldig bra av Thomas som har vist en flott utvikling i løpet av sesongen. Grattis!

Arne kjørte veldig bra hele helgen, og hadde hele tiden rundetider som var blant de raskeste! Desverre skulle han ikke få med seg hjem resultatet han hadde fortjent! I søndagens første finale ble det endel klabb og babb i feltet, men når Arne først fikk noen klare runder for seg selv, satte han finalens raskeste rundetid!! I andre finale var Arne nok en gang involvert i en startkræsj, han kom seg dermed avgårde en hel langside bak resten av feltet, men Arne ga ikke opp å kjørte styggfort. Da det var 5 runder igjen hadde han tatt igjen gruppen som lå å fightet om 3.plassen, desverre måtte Arne bryte bare 3 runder før mål med et knekt motorfeste. Surt, men han fikk for alvor vist hva som bor i han. 

Tore slet litt med å komme i gang med KZ kjøringen etter et lite avbrekk i sommer. Men til Lørdagens første heat var Tore tilbake! Han satte heatets nest raskeste tid, men måtte desverre bryte pga en snurring. Tore måtte dermed resten av lørdagen kjempe seg tilbake i feltet for å få et greit utgangspunkt til Søndagens Finaler. Til 1.Finale startet han lenger bak i feltet, men kjørte fort å fullførte på en grei 6 plass. Til den siste og avgjørende finalen var Tore i fyr og flamme, her kjørte han styggfort og avansert helt opp til en 2.plass!! Suveren kjøring av Tore som virkelig kjørte bra i siste finale!!

Neste løp blir siste runde i Norgescupen på Klepp, før det blir Gøteborg og Stora Pris…

Leave a Reply