Så var sesongens kanskje viktigste løp overstått – nemlig NM som avgjøres på en weekend. Vi hadde med 3 førere som vi kaller “våre” i den forstand at de har gått gradene hos oss. Vi vil gratulere Nikolai Stien med sin første NM tittel i klasse Rotax – og det kommer flere … Vi har jobba med Nikko i 5-6 år og etter ett par sølvmedaljer i NM, ble det toppen av pallen denne gang – og det velfortjent. Nikko var best fra Fredag til Søndag i ett knallsterkt felt. Thomas har utviklet seg voldsomt og han dundret inn til en flott 6. plass i Søndagens Rotax finale. Tore fikk en flott 2. plass i klasse KZ med nytt utstyr. Marcus fikk ikke noe ut av denne helga idet han slet med tekniske problemer. Det samme gjorde Sondre som hadde en “gjesteopptreden” i en Spirit kart. Vi vil takke alle involverte for gode resultater, og som alltid står Petter i bakgrunnen og lurer …

Leave a Reply