Sommerferien er over, og 15-16 August reiser Flood Motorsport til Rudskogen for andre runde i NorgesCupen. flood-motorsport-logo5

Her stiller vi med Nikolai Stien og Tore Valvik i KF3. Pga. ødelagte Reed Blader brøt Nikolai Finale 2 på Hønefoss, og ligger dermed nede på 14 plass i sammendraget. Nikolai har fremdeles alle muligheter til å kjøre seg opp til en topplassering. Tore ligger foreløpig på en fin 4 plass, og har siktet innstilt på pallen.

I KZ2 stiller vi med vår faste sjafør Espen Lisetto. Espen har o poeng med seg fra første runde, og er i realiteten ute av kampen om topplasseringene i NC, men Espen har som mål å vinne de resterende finaler. Vi skal jobbe hardt for at han lykkes… Ellers stiller “gode gamle” Kjetil Flood-Engebretsen opp som “gjestesjafør”, dette for å teste forskjellige chassis oppsett, og for å se om han fortsatt mestrer gamle kunstner.

Vi gleder oss og stort til å ha med oss Stian Lunde i Teamet, Stian fullfører 2009 sesongen i Mini, før han går opp til KF3 neste sesong. Stian kjørte mesterlig på hønefoss og vant begge finalene overbevisende. Stian leder dermed i sammendraget og er fast innstilt på å beholde denne ledelsen.

Ellers har vi representanter fra UNIPRO med oss på banen, Vi kan dermed tilby service å oppdateringer av UNIPRO systemer i telte våres.

Leave a Reply