stianimg_0309Så var høstsesongen igang og til dette løpet stillte vi i klasse Mini – KF-3 og KZ-2 (gear).

Det skulle vise seg å være Stian som ble best med en flott 1.plass i klasse Mini. Stian kjørte sikkert og flott gjennom hele løpet og vant som fortjent – Grattis !! Stian har nå vunnet alle 4 finalene i Norgescupen og leder dermed sammenlagt når 2 finaler gjenstår. Imponerende! Vi gleder oss til fortsettelsen.

I klasse KF-3 var det Nikolai og Tore som skulle i ilden. Nikolai kjørte meget bra og vant tidkjøringen, Tore kjørte inn til 3 tid i sitt pass, men grunnet regnvær var dette kun godt nok til 15 plass totalt.

Fra startposisjon 1 i første heat kjørte Nikolai mesterlig, og vant dette heatet med god margin. img_4635Tore kjørte seg godt opp, å endte på en 4 plass i mål.

I søndagens Finaler ble Tore best av disse med en 6.plass. Nikolai måtte ta til takke med en 8.plass og ingen av disse var særlig fornøyd med resultatene. Det kunnimg_4668e se ut som om vi hadde for lite motorkraft i finalen som gikk på tørrt føre.

I klasse KZ-2 ville Kjetil være med å kjøre sammen med Espen, som han ellers er mekaniker for. Det skulle raskt vise seg at Espen fikk nok av utfordringer idet Kjetil faktisk var raskest av disse hele helgen. Dette var uventet, for Kjetil avsluttet sin aktive karriere i -2004. Løpet ente med at Kjetil fikk en overraskende og flott 2.plass, mens Espen måtte ta til takke med en 8.plass. Vi kunne se på dataloggeren at Espen hadde noe mindre fart i sin kart, og til finalen skiftet vi derfor motor uten at det hjalp nevneverdig. Vi må derfor se nærmere på hva som kan være årsaken til at Espen hang litt etter denne helgen.img_45791

Ellers retter vi en stor takk til vår servicesjef Petter “Don Pietro” Nilsen som var mekaniker for Kjetil denne helgen, og til May-Britt som sørget for mat til gjengen !!

De offisielle sammenlagt listene i NorgesCup`en er ikke publisert enda. Vi kommer tilbake med sammenlagtplasseringene når disse er publisert.

Neste løp er siste runde i Norgescupen som går på Andebu i begynnelsen av September.