5 Mai gikk 1.Runde i Vestlandsmesterskapet av stabelen i Haugesund.

Grunnet få deltakere i KF3 klassen som Marcus egentlig kjører, så stilte Marcus opp i Yamaha klassen med 15 deltakere. Her kvalet han inn til 4 plass, kun 1.tidel bak pole position ,så her var det tett!!

Marcus fullførte og 1.Heat på 4.plass, like bak tet trioen, og hadde dermed startposisjon 4 i første finale. Her avanserte han opp til en fin 2 plass ved målgang, noe som og gjorde at han startet i første rekke i den andre og avgjørende finalen.Her fullførte Marcus den sterke kjøringen og kom i mål på en megen solid 2.plass. Dette gjør at Marcus nå ligger på en sammenlagt 2.plass etter 1 runde i Vestlandsmesterskapet.

Tore Valvik hadde og tatt turen til Haugesund, og stilte her i kongeklassen KZ2. Tore kvalet inn til 3.plass, kun hundredeler bak 1.plassen!!! Tore holdt 3 plassen i første heat og startet dermed 1.Finale fra 3. startposisjon. Her avanserte han inn til en fin 2.plass i mål, men i den siste og avgjørende finalen holdt ikke tempoet helt inn og Tore fullførte siste finalen på 3.plass. Sammenlagt ligger Tore nå på en sammenlagt 2.plass i Vestlandsmesterskapet.

Leave a Reply