Så var alvoret igang, og vi gjestet Hønefoss og banen på Eggemoen denne helgen. Det var ca 130 førere til start og Søndagens finaler gikk i strålende vær. Denne gangen var det Marcus i klasse KF-3, Thomas i klasse Rotax og Tore i klasse KZ-2. Forventningene var som alltid på topp, og gutta var klare til å vise seg fram …. På søndagens warm-up dro Marcus til med 2. beste tiden, og hadde liksom vist at han er å regne med. Dessverre skulle det ikke bli slik i finalene, for etter 19 runder av 20, fikk han så store smerter i ryggen at han måtte bryte. Dette ble ikke bedre så han valgte å stå over den siste finalen og måtte reise slukøret hjem til Haugesund … Tore ble liggende med influensa lørdag ettermiddag og var helt ute av form. I første finalen ble det en 4. plass og i andre finalen en 5. plass. Dette var ikke helt som forventet, men vi regner med at Tore kommer sterkt tilbake når han er frisk igjen. I klasse Rotax viste Thomas imponerende kjøring. Dette er første sesongen for Thomas i denne klassen og allerede nå kan han følge med i teten. Det endte med 5. plass i første og 6. plass i andre finalen. Rundetidene hans var noen hundredeler fra de aller beste, så vi ser frem til neste løp for Thomas.

Leave a Reply